ОНКОЛОГИЈА У СРБИЈИПовратак на пријаву...

ИЗЈАВА О ЗАШТИТИ ПРИВАТНОСТИ КОРИСНИКА

Власник овог WЕБ портала посвећен је заштити и поштовању Ваше приватности. Веома нам је важно да Вам обезбедимо услове да користите овај WЕБ портал без икакве бојазни да ћете на било који начин довести у питање Вашу приватност. Како бисмо што боље заштитили Вашу приватност, прилажемо Вам ову изјаву у којој се наводе начини на које користимо податке добијене онлине. Такође и Ви можете доносити одлуке о начину на који се прикупљају подаци о Вама, а затим користе на нашем WЕБ порталу. 

ПРИКУПЉАЊЕ ПОДАТАКА 

На неким страницама овог WЕБ портала можете се пријавити на наше онлине билтене, или нас контактирати преко сајта ради добијања одређених информација. Лични подаци који су повезани са идентитетом одређене особе и који се могу прикупити на овим страницама укључују: име, пол, имејл адресу… На одређеним деловима неких од наших WЕБ страница, само особе које нам дају тражене податке који их идентификују, или особе које експлицитно прихвате постављене услове приступа тим страницама, биће у могућности да приступе тим страницама. 

КАКО КОРИСТИМО ВАШЕ ПОДАТКЕ 

Податке које нам дате о себи, можемо користити како бисмо испунили Ваше захтеве који се тичу наших производа, услуга или садржаја сајта, затим како бисмо одговорили на Ваша питања о нашим производима, услугама или садржају и како бисмо Вам пружили информације које сте затражили или које могу бити од интереса за Вас. Каткад прикупљене податке који нису повезани с идентитетом одређене особе користимо да бисмо побољшали дизајн и садржај наших WЕБ страница. Ти подаци нам омогућују да персонализујемо Ваше коришћење Интернета. Те податке такође у целости можемо користити да анализирамо коришћење нашег WЕБ портала. 

Податке који су повезани са идентитетом одређене особе можемо, на пример, открити као одговор на правни процес, судски налог или судски позив. 
Иако предузимамо одговарајуће мере како бисмо се осигурали од неовлашћеног откривања података, не можемо гарантовати да прикупљени подаци који су повезани с идентитетом одређене особе никада неће бити откривени на начин који је противан овој Изјави о заштити приватности. Коначно, податке који су повезани са идентитетом одређене особе нећемо користити, или преносити уколико нису добијени на начине који су управо наведени, а да Вам не понудимо могућност да се оградите од таквог коришћења. 

ПРИКУПЉАЊЕ ПОДАТАКА СА WЕБ СТРАНИЦА ТРЕЋИХ ЛИЦА 

Неке од страница овог WЕБ портала садрже линкове на друге WЕБ странице, чије се поступање с подацима може разликовати од нашег. Посетиоци треба да прочитају остале Изјаве о заштити приватности, с обзиром на то да ми немамо контролу над подацима који су предати, или су их прикупиле треће особе. 

Неке странице нашег WЕБ портала могу користити реномирану трећу страну да представља, или нуди рекламе које можете видети на тим wеб страницама. Наша Изјава о заштити приватности не покрива коришћење података које су трећа особа или сервер можда прикупили од Вас. 

КУКИЈИ 

Како бисмо побољшали Ваше искуство на нашим WЕБ страницама, неке наше WЕБ странице користе тзв. «кукије». Кукији су текстуалне датотеке које смештамо у Ваш претраживач да бисмо сачували Ваше интересе. Сами кукији не откривају нам Вашу имејл адресу ни било који други податак који је повезан с идентитетом одређене особе, уколико Ви не одлучите да нам дате тај податак, на пример тако да се региструјете на некој од страница нашег WЕБ портала. Међутим, када на WЕБ страници одлучите да дате податке који су повезани с идентитетом одређене особе, тај се податак може повезати с подацима сачуваним у кукију. 

Кукије користимо ради прикупљања података о коришћењу наших страница (статистика) и због побољшавања садржаја и понуде на нашем WЕБ порталу. На пример, кукије можемо користити да бисмо за Вас прилагодили коришћење наших WЕБ страница (да Вас препознамо по имену када се вратите на наш портал), сачувамо Вашу лозинку у подручјима заштићеним лозинком и сл. Ви сте у могућности да спречите - онеспособите употребу кукија, подешавањем Вашег интернет претраживача за ту опцију. Међутим, у том случају могуће је да ћете себе лишити могућности коришћења интерактивних садржаја нашег WЕБ портала.

ОДРЖАВАЊЕ СИГУРНОСТИ 

Ваши лични подаци су тајни и могу бити коришћени само ради испуњења Ваших захтева, па се обавезујемо да, осим у сврху законске истраге, нећемо другим странама дати податке које смо прикупили. 

Предузели смо одговарајуће физичке, електронске и управне кораке да осигурамо и помогнемо да се спречи неовлашћен приступ, да сачувамо сигурност података и да исправно користимо податке које прикупимо онлине . 
Уз то сваки податак који добровољно дате биће употребљен само у сврху у коју је дат.

ПОВЕРЉИВОСТ КОМУНИКАЦИЈА МЕЂУ КОРИСНИЦИМА 

Поруке и садржаји које корисници шаљу путем интернета нису потпуно заштићени и могу бити доступни другима. Ви сте одговорни за садржај који том приликом износите и морате поступати пажљиво како не бисте довели у питање Вашу приватност.

МАЛОЛЕТНИ КОРИСНИЦИ

Корисници старости испод 18 година, не треба да нам дотављају своје личне податке, уколико за тако нешто немају сагласност родитеља или старатеља.

ИЗМЕНЕ ПРАВИЛА ЗАШТИТЕ ПРИВАТНОСТИ 

Власник WЕБ портала задржава право промене ових правила, а измене ступају на снагу њиховим објављивањем на овом порталу. Ваше коришћење WЕБ портала након промена значи и Вашу сагласност и прихватање истих.

КАКО НАС КОНТАКТИРАТИ 

Уколико имате нека питања или недоумице о заштити на овом WЕБ сајту, или спровођењу заштите, можете нас контактирати путем имејла или преко контакт формулара.

Упозорење: Материјал публикован на страницама овог портала представља виђење аутора или уредника самог садржаја а не уредника портала, администратора или компанија спонзора. Публиковани материјал може да се односи на употребу или дозирање терапеутских производа и у складу са тим квалификовани здравствени радник мора бити консултован пре употребе било ког поменутог производа. Корисници треба да провере све информације и податке пре примене терапије на пацијентима.